Winterse Wandelingen en Rondvaarten

Dwaalspoor - Prachtig verlichte panden vertellen een winters verhaal.

Kom genieten van de sfeer en ontdek Dordrecht op zijn mooist. We hebben een prachtige aanéénschakeling van panden door de stad gemaakt en tijdens de schemering en avond wordt je verrast door prachtig aangelichte panden met als thema: de natuur in winter. Je kunt de wandeling starten waar je wilt, er is geen specifiek start- en eindpunt.

Denk hierbij aan oplichtende ijskristallen, wuivende bomen, sneeuwbuien en dieren in winterslaap. Zo mooi heb je je eigen stad nog nooit gezien en een uitje voor jong & oud.

Download hier de wandeling

Avondrondvaarten

Beleef de verlichte bruggen vanaf het water

Nog nooit eerder waren, naast de feestelijk straatverlichting, zoveel bruggen in Dordrecht verlicht. Leuk om langs te wandelen, maar helemaal waanzinnig om de route ’s avonds in het donker over water te doen. De Dordtevaar, JAAP Events, Jaap Bouman en Si Barone maken dit mogelijk tijdens meerdere dagen in december en het eerste weekend in januari.

Wanneer

De verkoop van tickets gaat zeer snel, er is nog beschikbaarheid op de volgende dagen: vrijdag 18 , dinsdag 22, donderdag 24, dinsdag 29, woensdag 30 december en op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 januari. Een kaartje kost € 7,50 per persoon, voor kinderen onder de 12 jaar € 5,-.

Tickets bestel je hier.

skyline-visual