Thuisagenda

Epic youth gaming – Fortnite online duo toernooi
  • Wat is het?: Vinden jij en een vriend(in) Fortnite nou ook zo leuk? Zijn jullie tussen de 10 en 23 jaar oud en komen jullie uit Dordrecht? Schrijf je dan nu gratis in voor het Dordtse Fortnite Online Duos toernooi en win mooie prijzen! Samen met je duo maatje speel je in jouw poule 3 potjes. Je krijgt een custom key om onze game te joinen waarin je met 49 andere duos het tegen elkaar opneemt! Met je aantal kills en plaatsing krijg je punten. Met die punten krijg je weer lootjes. En met die lootjes maak je weer kans op vette prijzen! Denk aan Fornite Skins en cadeaubonnen. Eindig je hoog genoeg in je poule, dan ga je door naar de finale! Eindig je in de finale ook nog in de top 3? Dan win je ook nog eens een officiële beker!
  • Wanneer is het?: 27 & 28 tussen 15h00 en 17h00 zijn de poule-wedstrijden, op 30 december tussen 15h00 en 17h00 de finale.
  • Meedoen?: Je kunt je inschrijven via de link hieronder. Hou je mail vervolgens in de gaten voor de discord link en meer informatie.
Meer informatie
Thuismuseum van het Dordrechts Museum
  • Wat is het?: Het enthousiaste Educatie-team van het Museum verzorgt op social media onder de titel “Kunst in quarantaine” een wekelijkse educatieve post voor kinderen. Op de website vind je leuke dingen om te doen tijdens je thuis-tijd.
Meer informatie
Thuisonderwijs bij het Onderwijsmuseum
  • Wat is het?: Het Onderwijsmuseum plaatst regelmatig een blog over thuisonderwijs in het verleden. Leuke achtergrondverhalen over onderwijs in het verleden.
Bekijk de blogs.
skyline-visual