Thuisagenda

Online Theaterlessen van Theater Tortilla
  • Wat is het: Theater Tortilla deelt een paar keer per week theaterlessen op hun facebook en youtube kanaal. Dus doe mee en deel je eigen productie!
Meer informatie
Kunstmin TV
  • Wat is het?: Schouwburg Kunstmin presenteert Kunstmin TV, via deze pagina geeft het theater tips over voorstellingen die online te zien zijn. Deze voorstellingen en muzikale optredens zouden normaal te zien kunnen zijn in de Dordtse schouwburg of hebben er eerder al eens op de planken gestaan. Leuke tips dus om thuis naar het theater te gaan.
Bekijk Kunstmin TV
ToBe at Home
  • Wat is het? : We zitten niet stil bij ToBe. Nu we tijdelijk geen lessen meer kunnen geven op onze locaties zijn de docenten online aan de slag gegaan met het maken van lesfilmpjes of geven ze direct, persoonlijk online les. We vinden het belangrijk dat juist nu iedereen thuis doorgaat met dansen, tekenen, schilderen, theater en muziek maken. Iedereen kan meedoen met de lessen die we online zetten, bankhangen kan altijd nog!
  • Hoe kan je meedoen? : Abonneer je op het YouTube kanaal en bekijk de lessen in de playlists van “ToBe TV” Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater.
Volg ToBe Thuis TV
De Nachtzoen van Kunstmin
  • Wat is het?: Cabaretiers, musicalsterren, artiesten, dansers en spelers die dit voorjaar zouden optreden bij Kunstmin én Kunstminnende Dordtenaren zijn door Kunstmin benaderd met de vraag of zij speciaal voor Dordrecht en omstreken een kort ‘optreden’ wilden opnemen.
  • Wanneer te zien?: De ‘Nachtzoen van Kunstmin’ gaat tweewekelijks en telkens op wisselende dagen in première om 22:30 uur .
  • Waar?: op de Facebookpagina van Kunstmin & op de speciale Kunstmin pagina, KUNSTMIN TV.
Bekijk het op Kunstmin TV
Online Kunstcarrousel
  • Activiteit: Op zoek naar online cultureel aanbod? Het Servicebureau Onderwijs & Cultuur zoekt het voor je en deelt voorbeelden voor kinderen, jongeren en ouderen in de Online Kunstcarrousel
Meer informatie
skyline-visual