Thuisagenda

Grote Show van Bibelot
 • Activiteit: Tijdens de Grote Show van Bibelot nemen we samen met artiesten, ondernemers en organisatoren de muzieksector onder de loep. Iedere aflevering een nieuw onderwerp, nieuwe gasten en natuurlijk optredens op ons podium. #𝟏 Vrijdag 22 mei -  De invloed van de coronacrisis op festival In deze eerste aflevering nemen Liselotte Gatzen van Big Rivers festival en Dr. Justice van de band Dr. Justice & The Smooth Operators plaats aan onze tafel. Met gastheer Kenny van Veen spreken zij over de impact van deze crisis, maar vooral ook over hoe het muziek- en festivallandschap er in de toekomst volgens hen uit zal zien. Iedere vrijdag gaat er om 20:00 uur een aflevering in première op Facebook en YouTube. ↳ Mis geen aflevering: meld je aan voor de Grote Show van Bibelot nieuwsbrief: !
 • Wanneer: Iedere vrijdag vanaf 20h30
Meer info
De Door Spotify lijst
 • Activiteit: Normaal gesproken is iedere eerste zaterdag van de maand de BibelotxDOOR avond. Helaas zijn de deuren tijdelijk gesloten maar niet getreurd check de spotify lijst met wat voor moois er nog te wachten staat en wat er al heeft geschitterd.
Geniet hier van de spotify lijst
Muziekpodium DJS op Youtube
 • Wat is het?: De zult de komende tijd de wekelijkse concerten helaas moeten missen. Maar je kunt online blijven nagenieten van alle mooie optredens uit het (recente) verleden. Op het Youtube kanaal van DJS vind je veel live-registraties.
Bekijk hier het Youtube-kanaal
Iedere Zondag Live Jazz
 • Wat is het?: Zin in wat beweging en wil je lekker swingen op lekkere soul, funk, disco, world en easy jazz? Schuif dan op zondag tussen 16:00 – 19:00 uur je tafel en stoelen aan de kant en tune in op facebook.com/muziekmannenbacktoblack .Het DJ Collectief van B&B draait iedere zondag live via de Facebookpagina, hier zijn ook de eerdere sessies terug te zien.
Luister hier mee
Verzoeknummers voor het Kerkorgel
 • Wat is het?: Beiaardier Boudewijn Zwart speelt iedere zaterdag verzoeknummers op het klokkenspel van de Grote Kerk! Het wordt een jukebox van verschillende muziekstijlen. Zo hoor je muziek van David Bowie, Queen, Jacques Brel en Johann Sebastian Bach.
 • Waar kan ik het volgen? : In de binnenstad kun je natuurlijk meegenieten van de muziek maar je kunt het ook thuis live volgen via het YouTube kanaal Webcam Dordrecht.
 • Wanneer is het? : Iedere zaterdag, start concert: 14:30 uur
Heb je ook een verzoeknummer? Mail het dan naar: boudewijnzwart@gmail.com.
Volg het concert online.
Thuiskamer concerten van de VVV en Webcam Dordrecht
 • Wat is het?: Op de VVV Facebook pagina en het YouTube kanaal Webcam Dordrecht worden regelmatig huiskamerconcert vertoond!
Wil je ook optreden op het digitale podium? Mail je filmpje naar info@vvvzhz.nl.
Blijf op de hoogte via VVV Dordrecht
ToBe at Home
 • Wat is het? : We zitten niet stil bij ToBe. Nu we tijdelijk geen lessen meer kunnen geven op onze locaties zijn de docenten online aan de slag gegaan met het maken van lesfilmpjes of geven ze direct, persoonlijk online les. We vinden het belangrijk dat juist nu iedereen thuis doorgaat met dansen, tekenen, schilderen, theater en muziek maken. Iedereen kan meedoen met de lessen die we online zetten, bankhangen kan altijd nog!
 • Hoe kan je meedoen? : Abonneer je op het YouTube kanaal en bekijk de lessen in de playlists van “ToBe TV” Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater.
Volg ToBe Thuis TV
Popcentrale & Bibelot Online: #Dordtblijftlive
 • Wat is het? : De Facebookgroep #Dordtblijftlive wordt de komende tijd gevuld met muziek uit de stad. Livestreams, muziekvideo’s, online muzieklessen en andere muzikale initiatieven worden hier gebundeld. Iedereen kan in de groep zijn of haar initiatief delen. We gaan van crowdsurfen naar couchsurfen.
 • Waar vind ik het? : Volg de facebookgroep en geniet!
Facebookgroep #Dordtblijftlive
skyline-visual