Zet jouw topper in de spotlight

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Sija de Rooij-Swart!

3 nominaties

Jolie Brouwers
9 maanden geleden
Ik nomineer Anita Brouwers
Omdat zij ten eerste al maanden smacht naar deze lamp. ze verdient dit kado, omdat zij al 19 jaar een top moeder voor mij is. ze zit nu al weken thuis, vanwege corona. dit vindt ze niks. ze wilt dordrecht zo graag buiten bewonderen. ze is een dordtenaar in haar hart en nieren en zou dan elke dag vol vreugde naar deze lamp kijken. dit maakt haar dag gegarandeerd een beetje leuker!
Helene Versteeg
9 maanden geleden
Ik nomineer Sija de Rooij-Swart
Omdat zij in het merwehuis woont en al sinds 12 maart geen bezoek meer mag ontvangen. toch blijft zij dapper en hoopt er het beste van. wat heel fijn voor haar is, is dat zij 2 weken terug naar een groter appartement is verhuisd. wel op dezelfde etage, maar nu met een aparte slaapkamer. zij is daar heel blij mee. haar man frans kan nog niet naar haar toe om het gezelliger te maken. het zou geweldig zijn als ook een bewoonster van een verpleeghuis (in dit geval de merwelanden), als topper wordt genoemd. ik weet zeker dat sija hier heel blij mee zal zijn! als cadeau komt alleen de schemerlamp in aanmerking. die zal dan ook prachtig passen in haar nieuwe kamer. sija heeft geen e-mailadres, u kunt het mijne gebruiken, mocht zij een topper zijn in uw ogen.
Nelleke Vermeulen
9 maanden geleden
Ik nomineer Wilfried Vermeulen
Omdat hij na 2 schouderoperaties in 1 jaar hard aan het werk is als monitor in de groenzorg en met zijn eigen hoveniesbedrijf . juist in deze coronatijd extra lastig om zijn mannen met een lvb aan te sturen en te begeleiden in de 1.5 meter samenleving. en onze tuin heeft hij in zijn vrije tijd omgetoverd tot een mooi paleisje waar deze mooie lamp een kroon op zijn werk zou zijn.
skyline-visual