Ontdek de natuur met Pak je Biezen

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Mathieu van Efferen!

4 nominaties

Personeel Crabehoff
8 maanden geleden
Ik nomineer Johan Groen
Omdat directeur van pzc dordrecht (zorgcentrum crabbehoff) omdat hij erg om zijn personeel en bewoners geeft en voor leeft hij toont op allerlei leuke initiatieven zijn dankbaarheid in deze tijd en is er altijd voor zijn personeel dus wees ik hem een ontspannen dagje uit
Ineke Maljaars
8 maanden geleden
Ik nomineer Mijn ouders
Omdat ze altijd klaar staan voor oud en jong en nu alleen op afstand bezoek kunnen ontvangen, maar desondanks toch voor een ernstig zieke vriendin bv. de was doen, mede- ouderen kaartjes sturen of even bellen. ze zijn 55 jaar getrouwd en het famulilieuitje kon nu niet doorgaan. daarom zou het erg leuk voor hen zijn als ze toch samen er een keertje uit kunnen!
Simone
8 maanden geleden
Ik nomineer Mathieu
Omdat mathieu zich inzet voor kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. zijn werk is van grote waarde voor de maatschappij. hij draagt echt iets bij! vóór coronatijden al en zeker ook ín coronatijden, als de kinderen in de weekenden niet naar hun ouders toe kunnen. hij verdient een ontspannen uitje in de stilte van de natuur, en waar kan dat beter dan in de biesbosch!
Renata Tientjes
8 maanden geleden
Ik nomineer Andrea Verheul
Omdat ze zo'n lieve zus is die het dubbel en dwars verdiend! ze staat altijd voor mij en mijn gezin klaar en ben trots dat zij mijn zus is!!
skyline-visual