Lunch van Nobels Brood

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Johan & Laura!

7 nominaties

M. Lambregts
8 maanden geleden
Ik nomineer Janneke Louws
Omdat zij ondanks haar fulltime job altijd voor anderen klaar staat, vooral voor de behoeftigen en nu nog meer. meedoen met sponsoracties, boodschappen doen voor de één, een dagje uit regelen voor de ander, voor de volgende kookt en voor iedereen een luisterend oor.
Lidia De Schrijver
8 maanden geleden
Ik nomineer Dylan Gooshouwer
Omdat hij student is van 21 jaar nu niet naar school kan maar heeft zich ingezet om te helpen in het albert schweitzer om de andere dag op de corona afdeling een trotse oma
Marian de roo
8 maanden geleden
Ik nomineer Kelly de roo
Omdat zij ondanks dat zij zelf in de risico groep valt. zij der eigen meer dan 100% inzet en veel extra uren draai om haar geestelijke en lichamelijke gehandicapte clienten te begeleiden. en het zo veel mogelijk naar de zin te maken ondanks dat het grote deel niet snapt dat ze niet naar buiten mogen en hun familie niet mag zien. deze topper die er altijd is voor hun ondanks dat ze zelf pas 24 jaar is.
Jolanda van Antwerpen
8 maanden geleden
Ik nomineer Woongroep Stierstraat 131 Syndion
Omdat deze groep mensen met een beperking inmiddels al 7 weken op de woongroep verblijven. ze mogen niet naar hun dagbesteding, geen wandeling maken en niet op bezoek bij ouders, familie of vrienden. ook bezoek ontvangen mag niet. het is heel erg zwaar en emotioneel voor de mensen met een beperking. gelukkig is het personeel heel erg lief voor ze en kunnen we beeldbellen met elkaar.
Sandra
8 maanden geleden
Ik nomineer Johan en Laura
Omdat johan heeft zijn baan opgezegd om fulltime te zorgen voor zijn vrouw met ms. dochter laura die zelf een gezin heeft met kleine kinderen helpt ook mee. door de corona crisis is het op dit moment niet mogelijk dat er ondersteuning wordt geboden door de thuiszorg i.v.m infectiegevaar. ik gun vader en dochter een lekkere lunch even quality time, niet als mantelzorgers maar als vader en dochter even samen.
Debbie
9 maanden geleden
Ik nomineer Wendy
Omdat we samen als twee zussen al maanden niet meer iets leuks hebben kunnen doen. ik ben namelijk ernstig ziek geweest, waardoor ik niet de deur uit kon. laat staan iets leuks gezelligs doen met je zus...gelukkig gaat het nu weer goed, maar kunnen we helaas door de corona dit goede nieuws niet vieren en niet iets leuks gaan doen met zijn 2en. want dat is wat zussen doen namelijk... ik zou haar graag willen verrassen met deze lekkere lunch, dan gaan we samen in het park hier heerlijk van genieten met zijn 2en, dat is een dubbele verrassing dus voor haar!
Suus
9 maanden geleden
Ik nomineer Marie-Louise
Omdat we samen de opleiding tot ic-verpleegkundige hebben afgerond, maar door de corona tijd geen mogelijkheid hebben om dit te vieren. tijdens de opleiding hebben we meerdere opdrachten en studie momenten, onder het genot van een ontbijtje of lunch bij nobels gehad! dus hoe toepasselijk is dit cadeau!
skyline-visual