Ontdek Dordrecht van haar mooiste kant met een rondvaart

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Sylvia Opsteegh & Adindah Pibiri!

6 nominaties

Claudia Konings
9 maanden geleden
Ik nomineer Silvia Opsteegh
Omdat zij zich niet alleen inzet in het asz voor haar patiënten nu, maar ook buiten coronatijd, en ook dordrecht promoot als zijnde trotse dordtse op een gezellige manier in haar vrije tijd (@beautiful_dordrecht), en daarbij ook nog eens een groot gezin draaiende houdt; ik weet dat van haar persoonlijk dat het niet altijd even gemakkelijk is, maar toch gaat deze sterke, veel te bescheiden, empathische lieve vrouw door. dat kenmerkt haar. en daarom mag zij eens een keer in het zonnetje gezet worden!!!
Vanessa Groenenberg
9 maanden geleden
Ik nomineer Adindah Pibiri
Omdat zij is een lieverd die belangeloos en op eigen initiatief haar magische kookkunsten inzet om anderen te helpen die geen middelen hebben om lekker/gezond te eten. dit omdat ze uit ervaring weet hoe het is om het moeilijk te hebben. ze kookt, bezorgt én lacht! en alleen dat laatste zorgt al voor verlichting bij veel mensen in deze rottijd. ❤️
Elsbeth
9 maanden geleden
Ik nomineer Lydia Conflitti
Omdat zij een top-verpleegkundige op een corona-afdeling is. het is erg zwaar werk wat zij moet doen (fysiek, maar zeker ook psychisch). ik ben trots op haar!
Joost
9 maanden geleden
Ik nomineer Peter en Tiny Karelse
Omdat ze altijd voor iedereen klaar staan en we ( de kinderen ) ze niet genoeg kunnen bedanken voor wat ze allemaal voor ons en heeel veeel andere mensen.
Willem A. van den Berg
9 maanden geleden
Ik nomineer Mariska Wagner en Jan Dirk Costerius
Omdat deze geweldige mensen zoveel doen voor de dordtse gemeente en nu in deze tijd voor de thuis en daklozen ook de beursvloer kom van deze mensen af. of initiatief zoek nemer ook een idee van deze mensen. al met al het heeft een hoop mensen bij elkaar gebracht
Peter
9 maanden geleden
Ik nomineer Sonja
Omdat sonja werkt in een apotheek. ze werken zich daar drie slagen in de rondte. zijn ook een luisterend oor voor vele klanten. ook in de apotheek is er gevaar voor besmetting en zijn er voorzorgsmaatregelen genomen. apotheken worden een beetje “vergeten” naar mijn mening. laten wij dan sonja in het zonnetje zetten!
skyline-visual