Een diner voor twee bij Olympiada

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Heather Zoeters!

17 nominaties

Samantha
9 maanden geleden
Ik nomineer Peter
Omdat hij om de dag naar een 91 jarig vrouw gaat die geen familie meer heeft en alleen woont op een flat op de staart. hij doet haar boodschappen neemt de was mee en brengt de schone was weer terug. drinkt een kopje thee bij haar
Trudy de Boon
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn dochter Esther
Omdat ze als agent vaak in deze tijd met mensen te maken heeft die alles aan hun laars lappen en de politie ondermijnen in gedrag en aanvallen tegen mensen die hun best doen.
Bianca
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn ouders
Omdat ze allebei kwetsbaar zijn en dat ze al 5weken binnen zit geen bezoek mogen ontvangen en niet naar buiten gaan wel kunnen maar afgeraden door de arts daarom mogen ze van mijn deze kadowinnen
Silvia
9 maanden geleden
Ik nomineer Joost
Omdat hij (22 jr)in de bloei van zijn leven opgehokt zit bij zijn ouders... hij online zijn studie voortzet... hij zijn bijbaantje in het restaurant van het albert schweitzer zh zeer serieus neemt... hij 6 x per week gaat hardlopen, je moet wat..nu de sportschool dicht is hij gigantisch het uitgaan met vrienden/vriendinnen mist.... daarom gun ik hem deze nominatie!!
Francis Klaverveld
9 maanden geleden
Ik nomineer Sanne Klaverveld
Omdat ze keihard met haar collega's werkt in de gehandicaptenzorg. ze krijgen geen boodschappen bezorgt, geen schone was en moeten dat nu ook naast de reguliere zorg erbij doen. daarnaast is de groep onrustig omdat er niemand op bezoek mag komen. ook geen vrijwilligers. het is pittig. o ja en ze is ook nog jarig volgende week. en mag het dus niet vieren. daarom voor haar en der collega's
Anja Jabaaij
9 maanden geleden
Ik nomineer Ik nomineer Jeroen en Sylvia.
Omdat jeroen werkt in de zorg in een verpleeghuis. sylvia past als gastouder op kinderen van ouders met cruciale beroepen. daarnaast hebben ze nu ook hun 4 kinderen hele dagen thuis. alles bij elkaar een hele opgave. deze 2 hebben wel een lekker etentje verdient.
S . Zoeters
9 maanden geleden
Ik nomineer Heather zoeters
Omdat mijn dochter met haar 15 jaar jong toch elke keer weer naar haar werk gaat in het verpleeghuis om daar de bewoners van hun eten te voorzien en daarna nog lekker koffie of thee te geven. en de mensen daar heel erg blij van worden dit doet ze naast haar school en zit in het examen jaar wat ook raar verloopt nu daarom is ze mijn toppertje.
Dio
9 maanden geleden
Ik nomineer Laura en Sjaak
Omdat ik nomineer ze samen omdat ze allebei in de zorg werken. laura in de zorg voor niet-aangeboren hersenaandoening en sjaak op de seh. de laatste weken hebben ze het extra zwaar door de beperkingen in hun werk.
TESSA EN MEREL
9 maanden geleden
Ik nomineer OPA Dinky Philipsen
Omdat hij tijdens deze moeilijke extra hard doorwerkt, 6 dagen per week. zo zorgt hij ervoor dat alle boodschappen op tijd in alle plus winkels zijn! dankzij hem en natuurlijk alle mensen met dit werk, kunnen wij allemaal genoeg eten en toiletpapier kopen! de beste beloning is dan toch een heerlijke maaltijd van zijn favoriete restaurant met zijn favoriete gezelschap....oma!!!!
Merel en Tessa
9 maanden geleden
Ik nomineer OPA Dinky Philipsen
Omdat hij heel hard werkt in deze moeilijke periode...6 dagen per week! om ervoor te zorgen dat de boodschappen voor iedereen op tijd in de plus winkels zijn. zo is er voor iedereen genoeg eten en toiletpapier in de winkel! als je zo hard werkt is de allerbeste beloning een heerlijke maaltijd van zijn favoriete restaurant!!! samen met oma natuurlijk, het beste gezelschap!
Merel en Tessa
9 maanden geleden
Ik nomineer OPA Dinky Philipsen
Omdat hij tijdens deze moeilijke periode hard aan het werk is....soms zelfs 6 dagen in de week! om ervoor te zorgen dat alle boodschappen op tijd in de plus winkels zijn, zodat iedereen gewoon lekker eten en genoeg toiletpapier kan kopen! als je zo hard werkt is een heerlijke maaltijd van je favoriete restaurant toch de beste beloning!
Aletta osseweijer
9 maanden geleden
Ik nomineer Heather zoeters
Omdat mijn kleindochter is 15 jaar en werkt in verpleegtehuis sterrenlande in dordrecht dit doe ze naast school op dit moment moet ze dit ook doen bij mensen met het corona virus ik heb bewondering voor haar dat ze dit doe ondanks haar leeftijd ze moet het toch maar doen natuurlijk krijg ze wel beschermde kleding maar ondanks dat het best wel eng is en dan vind ik als oma het nog enger als haar ik heb diep respect voor haar dus ik gun haar van harte deze verrassing ze zou dit zeker te gek vinden
Kitty van der Hoek
9 maanden geleden
Ik nomineer Silvia Bulten
Omdat zij is zorgmedewerkster en daarnaast runt zij beautiful dordrecht, de pagina waaroo zij onze mooie stad promoot en nu steunt zij heeel veel lokale bedrijven! zij verdiend dit!
Anja Jabaaij
9 maanden geleden
Ik nomineer Jeroen en Sylvia
Omdat jeroen in de zorg werkt en sylvia als gastouder kinderen van ouders die in de zorg werken opvangt. daarnaast hebben ze ook nog een gezin met 4 kinderen. deze 2 toppers verdienen het om weer eens even een rustig momentje te hebben.
Wim
9 maanden geleden
Ik nomineer De mensen van de Quiet App
Omdat wij het niet breed hebben en deze lieve mensen zelfs in deze tijd van corona crisis ons laten merken dat ze ons niet vergeten zijn. vorige week kregen we een waanzinnig spellen pakket en konden we heerlijk met onze kids aan tafel spelen. echte toppers zijn het en daar mag dordt trots op zijn!
Dio
9 maanden geleden
Ik nomineer Laura en Sjaak
Omdat dochter en schoonzoon werken allebei in een ziekenhuis, de één als verpleegster bij mensen met niet-aangeboren hersenaandoeningen, de ander als seh verpleegkundige. ze maken dagelijks zoveel ellende mee. vandaar mijn nominatie!
Silvia de Kuijer
9 maanden geleden
Ik nomineer Joost zwaan
Omdat hij als 22 jarige giga opgehokt bij zijn ouders zit. hij online zijn studie voortzet. hij trouw naar zijn (bij) baantje ....het restaurant van het albert schweitzer zh gaat. hij iedere ochtend zijn km loopt. maar o wat mist hij zijn vrienden en avondjes uitgaan!!
skyline-visual