Dok Thuis op Tafel

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Amber Ruisch!

5 nominaties

Angelique Roozen
9 maanden geleden
Ik nomineer Louise Boonstoppel
Omdat zij het heel zwaar heeft tijdens deze corona met een mams die een niet meer te genezende ziekte heeft. ze is ook alleenstaand en kunnen we haar in deze periode niet knuffelen vanwege het evt. doorgeven van virussen.
Debbie Groeneveld
9 maanden geleden
Ik nomineer Wendy
Omdat wij een zussen uitje hadden gepland bij dok, ik ben vorig jaar ernstig ziek geweest en kon hierdoor niks ondernemen, nu ik weer beter ben, had ik haar beloofd mee te nemen naar dok, maar dit is er helaas niet meer van gekomen door de corona. omdat zij er altijd voor mij is geweest, en wij vorig jaar niks leuks hebben kunnen doen als zussen, wil ik haar graag met dirt heerlijke pakket van dok thuis bedanken. wat een verrassing. een avond vol heerlijke hapjes, drankjes, film aan...en genieten maar!! als wij niet naar dok toe kunnen komt dok toch gewoon naar ons toe....!!
D Ruisch
9 maanden geleden
Ik nomineer Amber Ruisch
Omdat ze in deze lastige en onzekere tijd toch haar schoolexamen heeft gedaan en ook is geslaagd, helaas gaan alle leuke dingen die daarbij horen zoals de examenreis en het eindexamen gala ook niet door. en ook de diplomauitreiking is nog niet zeker daarom wil ik haar in plaats daarvan iets anders leuks geven.
M Oosterwijk
9 maanden geleden
Ik nomineer Inge Daane
Omdat ik nomineer dokter i daane omdat ze in deze zware tijd , niemand vergeet en zelfs de tijd voor je neemt wanneer je het moeilijk hebt ! ze komt langs bij je in het ziekenhuis , als je opgenomen bent !! de mensen die daar werken, zijn ook super vriendelijk .
Renata Tientjes
9 maanden geleden
Ik nomineer Opa en Oma Schattebout
Omdat we ze enorm missen in deze moeilijke tijd! geen knuffel of kus kunnen geven of bij elkaar zijn en gezellig een hapje eten. daarom verdienen zij dit cadeau en genieten wij van een afstand mee :-)
skyline-visual