DO GOODie bag

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Stijn Dingemans!

9 nominaties

Mary-Anne Dingemans
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn zoon Stijn
Omdat hij een kanjer is omdat hij in een verpleeghuis werkt waar nu ook corona is en na zijn werk ook nog boodschappen brengt naar zijn oma van 91.
Melissa vd weijden
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn moeder corrie de jong
Omdat zij een zorgtopper is. dagelijks loopt zij risico op de spoedeisende hulp en het observatorium van het albert schweitzer ziekenhuis. daarnaast is zij mantelzorger van haar moeder met dementie die in het verpleeghuis woont en die zij nu niet kan bezoeken. daar heeft zij het erg zwaar mee.
Cockie Wehrmeijer
9 maanden geleden
Ik nomineer Marlous Luiten
Omdat zij als dirigent van ons koor route sixteen alle mogelijkheden inzet om ons muzikaal te blijven coachen. door middel van zangles via zoom , 1 op 1 coaching zodat de puntje op de i kunnen worden gezet. ook heeft gezorgt voor een gezamenlijk optreden via de app dat nu op youtube is te beluisteren. wij als koor zijn ontzettend blij dat we op deze manier onze hobby "gezamenlijk" kunnen blijven uitoefenen en kunnen blijven groeien in kwalteit dankzij marlous.
Majonne
9 maanden geleden
Ik nomineer Bianca van Pip & zo
Omdat ze zo ongelooflijk hard werkt om te zorgen dat alle dordtse kinderen thuis kunnen ontspannen na thuisschool met leuk speelgoed.
luciene
9 maanden geleden
Ik nomineer mijn zus Anita
Omdat ondanks dat ze ook moet thuis werken zorg ze voor mij ik ben rolstoel afhankelijk en kan heel veel dingen niet zelfstandig. zo doet ze me was, boodschappen, administratie,eten, zorg dat er nw kleding kom zorg voor me planten en vogels is nu ook me fysiotherpeut enzz ook doet ze nu ook de boodschappen voor me ouders deze zet ze dan voor de deur daar ze niet naar binnen gaat ivm corona.
Tony Bruys
9 maanden geleden
Ik nomineer Roger Wagemans
Omdat dagelijks door de wijken wielwijk en crabbehof loopt om het zwerfafval en dumpingen rond de ondergrondse afvalcontainers op te ruimen. echt een kanjer!
Gerda
9 maanden geleden
Ik nomineer Stijlvol fashion
Omdat goede vriendelijke service. en toont altijd veel belangstelling in haar klanten.
Marianne
9 maanden geleden
Ik nomineer Elly groenenwegen
Omdat ze staat dag en nacht klaar voor iedereen ..deelt voedsel uit..helpt je waar ze dat kan . gewoon un topwijf
Dymara
9 maanden geleden
Ik nomineer Rachel soulfood
Omdat deze vrouw alleen strijd! ik ben zo trots op haar met wat zij behaald heeft en met wat zij doet naast haar gezin ( 3 kinderen) verschijnt ook altijd stralend op werk om er ook voor andere te zijn en ook nu tijdens deze quarantaine. ik waardeer haar heel erg. ook willen ik zeggen dat ik super trots ben ga zo door en jij komt er wel!
skyline-visual