Brut borrelplank & fles wijn

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Maaike Mol!

6 nominaties

Mary-Anne Dingemans
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn dochter Chrissie
Omdat ik heb geen lang verhaal maar ik vind het super lief dat ze elke week de boodschappen brengt naar mijn moeder van 91 die in roosendaal woont
Elsbeth
9 maanden geleden
Ik nomineer Lydia Conflitti
Omdat zij een top-verpleegkundige op een corona-afdeling is. het is erg zwaar werk wat zij moet doen (fysiek, maar zeker ook psychisch). ik ben trots op haar!
Saskia
9 maanden geleden
Ik nomineer Erica de Winter
Omdat zij zich altijd inzet voor dordrecht en mensen met een beperking of achterstand op de arbeidsmarkt die nu ook thuis zitten. zij doet er alles aan om in contact te blijven met deze mensen en ze toch een lichtpuntje te geven in deze tijd met studio blijmakers!
Mirjam
9 maanden geleden
Ik nomineer Maaike
Omdat ik nomineer mijn vriendin maaike. maaike heeft een zware tijd achter de rug. haar vader is eind februari overleden en begin maart begraven. maaike en haar gezin vinden het heel moeilijk dat ze niet met de familie bij elkaar kunnen komen om haar vader en hun opa met elkaar te herinneren en te rouwen. daarnaast is maaike alleenstaande moeder van haar drie kinderen en werkt ze als verpleegkundige in het albert schweitzer ziekenhuis. het is voor haar een drukke tijd met het begeleiden van haar kinderen met huiswerk, haar werk en haar zorgen om haar familie. je hoort maaik niet klagen maar ik zie haar wel dragen. het is een topper!
Sandra Baars - van Kruijsbergen
9 maanden geleden
Ik nomineer Linda van Kruijsbergen en Timo Bevelander
Omdat ik geef dit super koppel op omdat ze altijd voor iedereen klaar staan! hun deur staat altijd open om een lekker hapje mee te eten, gezellig te kletsen, je hart te luchten en in mijn geval ook om mijn drukke kids even onder te brengen haha. ze hebben een hart van goud en dat uit zich ook in hun werk op de ambulance en timo helpt in deze rot tijd ook op de ic in het ziekenhuis. we zien ze nu helaas niet veel maar op deze manier wil ik laten zien dat wij aan ze denken en ze het verdienen om in het zonnetje gezet te worden!
Gretha
9 maanden geleden
Ik nomineer Youri schreuder
Omdat hij voor mij boodschappen doet , hoor zelf bij de risico groep. hij is mijn neef verder geen familie. ben zelf nog jong 64 maar woon al 5 jaar in de merwelanden ivm longemfyseem. hij voor ik hier kwam ook al jaren boodschappen voor mij gedaan. nu mag ik niet uit mijn flat. dus hij helpt mij weer.
skyline-visual