Bierpakket van Het Magazijn

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Jelle Medemblik!

10 nominaties

Sharon
9 maanden geleden
Ik nomineer mijn vriend
Omdat ik 6 weken thuis heb gezeten als juf omdat de scholen noodgedwongen dicht gingen. hij moest doorwerken, en elke dag naar zijn werk aan de botlek wat ook valt onder de vitale beroepen. waar ik afgelopen weken heel veel momentjes voor mezelf heb gehad is het nu tijd dat hij dat krijgt, nadat ik na de meivakantie weer mag werken. en daar hoort natuurlijk een lekker biertje bij!
Hanna
9 maanden geleden
Ik nomineer mijn man Michel
Omdat hij dit dik verdiend heeft. hij is ontzettend gek op bier. momenteel is hij zo hard aan de werk, naast zijn dagelijkse werk, in onze tuin om van saaie tuin een droomhuis van te maken oa de overkapping. ik zie hem al daar zitten met de bierpakket. dat verwennerij heeft hij nodig😃
Larissa
9 maanden geleden
Ik nomineer Robert
Omdat omdat hij morgen (30 april) jarig is en hij zijn verjaardag niet kan vieren in deze tijd. robert is gek op bierpaketten en verdient er dit jaar zeker één. om te proosten op z'n verjaardag, maar ook omdat hij laatst weer een ongeval op zijn werk heeft gehad. hij werkt hard, zowel op zijn werk als thuis. kortom: echt een topper!
Irene
9 maanden geleden
Ik nomineer Roy
Omdat hij momenteel kwakkelt met zijn eigen gezondheid, keihard werkt en dit ook zo nu en dan moet combineren met de zorg voor onze 2 dochters. daarbij is hij een enorme liefhebber van speciaal bier! ik denk dat hij super verrast zou zijn!
Simone
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn man
Omdat ik trots op hem ben hoe hij alles doet. de zorg voor zijn gezin, gehandicapte broer en de zorg voor zijn cliënten op zijn werk. mijn lieve zorgzame man ♡
Patricia
9 maanden geleden
Ik nomineer Jeroen
Omdat hij zonder moeite een stapje extra in het huishouden doet nu ik drukker met mijn werk heb als verpleegkundige.
John Derksen
9 maanden geleden
Ik nomineer Ruud van Valen
Omdat ruud is niet alleen een liefhebber van speciaalbiertjes, maar is als vrijwilliger - ondanks al zijn eigen drukke werkzaamheden - ook nog eens de stuwende kracht bij dordt beach om de hele beachaccommodatie weer in orde te brengen voor de trainingen van de jongsten en de jeugd!
Jessica Broers-Dubbeldam
9 maanden geleden
Ik nomineer Robert Broers
Omdat hij morgen 30 april jarig is en ik vind dat hij iets leuks verdiend in deze tijd. en omdat hij graag speciaal bier drinkt. meestal met zijn vrienden in een leuk café maar dat zit er nu niet in.
Delia
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn ouders
Omdat ik ze ontzettend mis! ze hadden vlak voor de corona crisis een nieuwe boot gekocht (bewust 1 die groot genoeg is om met alle kinderen op te kunnen chillen) en kunnen deze nu helaas voorlopig niet aan ons showen. het bier pakket kunnen ze lekker op hun boot opdrinken!
Marloes Medemblik
9 maanden geleden
Ik nomineer Jelle Medemblik
Omdat hij op 19 april jarig was en we dit niet groot konden vieren. hij heeft per 1 maart 2020 een nieuwe baan en heeft het heel erg druk en in februari heeft hij te horen gekregen dat z'n vader ongeneeslijk ziek is en hij gaat hard achteruit. daarom wil ik hem op deze manier een hart onder de riem steken
skyline-visual