€50 bij Bistro Twee33

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Opa en Oma Wehrmeijer!

5 nominaties

Debbie
9 maanden geleden
Ik nomineer Mijn moeder
Omdat zij een #zorgtopper is. ze staat dag en nacht voor haar cliënten klaar, zorgt voor het huishouden, de verzorging van deze cliënten, telefonisch een praatje om te vragen hoe het gaat of er nog voldoende boodschappen zijn...etc. mantelzorger voor haar bejaarde ouders. schappen in de winkel die half leeg zijn...waardoor ze genoodzaakt is om meerdere winkels te bezoeken... ze maakt lange, stressvolle dagen maar tijd om even te ontspannen is er niet...hoe leuk zou het dan zijn als ik haar mag verblijden hiermee....
Saskia van Essen
9 maanden geleden
Ik nomineer Sjuul de Rijk (mama)
Omdat mijn moeder heeft twee banen! werkt in de zorg en ook nog in schoonmaak. ze zorgt voor ons en ook voor oma van 95... helaas werd oma ziek (corona).. en je raadt het al..... mijn moeder ook! 😷 dus natuurlijk gun ik mijn moeder eventjes een vrolijk moment! love you mom!
Mw. EEM Hartogs
9 maanden geleden
Ik nomineer Frater Martinus
Omdat hij namens zijn orde al jaren daklozen en sociaal zwakkeren van de eerste behoeften voorziet en het nu extreem druk heeft met de corona crisis.
Sieto Zeeman
9 maanden geleden
Ik nomineer Michelle Koorneef van der Walle
Omdat michelle is een kanjer in de thuiszorg van internos maar is nu zelf geveld door het corona virus.
Thijs en Jelle Wehrmeijer
9 maanden geleden
Ik nomineer Opa en oma Wehrmeijer
Omdat opa en oma altijd voor ons klaar staan en heel vaak kookt oma zo lekker voor ons. oma kan nu alleen voor opa koken, en ze vindt het veel leuker om voor meer mensen te koken. daarom willen wij heel graag dat ze lekker eten af mag halen. ook al mogen ze eigenlijk niet de deur uit, toch sturen ze stiekem lieve dingen op of staat er opeens wat voor de deur. en dat doen ze echt niet alleen voor ons. alles is altijd voor anderen, ook voor de corona. nu is het een keer voor hun, omdat ze het verdienen en omdat wij ze heel erg missen!
skyline-visual