BBQ Pakket voor 2 van Finn’s

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door Sjoerd de Boer!

4 nominaties

Marian
9 maanden geleden
Ik nomineer Sjoerd de Boer
Omdat tijdens deze coronacrisis staan alle zorgverleners in het zonnetje. terecht natuurlijk ! onze zoon werk heel veel extra uren als ict-er om alle artsen en verpleegkundigen in het asz te laten videobellen. daarnaast zorgt hij ook voor zijn 3 kinderen omdat zijn echtgenote ook een vitaal beroep heeft.
Jolanda van Antwerpen
9 maanden geleden
Ik nomineer Brandweer team A Noordendijk (voorheen Oranjepark)
Omdat de kanjers dag- en nacht klaar staan voor ons dordtenaren. ook voor hen is deze tijd een beproeving. 1,5 meter afstand houden van elkaar is niet mogelijk in een brandweer auto. ook deze hulpverleners verdienen iets extra’s.
Debbie Groeneveld
9 maanden geleden
Ik nomineer Opa en Oma van Gent
Omdat iedereen altijd bij hen kan blijven eten, maar nu al 6 weken moeten zij ons missen..zelfs op oma haar verjaardag 8 mei kunnen we dit niet vieren met elkaar..om hen eens extra on het zonnetje te zetten, en gezien de goede weersverwachting komend weekend, zouden wij opa en oma met dit fijne pakket willen verrassen. zodat zij eens kunnen genieten met zijn 2en.
Renata Tientjes
9 maanden geleden
Ik nomineer Opa en Oma Schattebout
Omdat we ze enorm missen in deze moeilijke tijd! geen knuffel of kus kunnen geven of bij elkaar zijn en gezellig een hapje eten. daarom verdienen zij dit cadeau en genieten wij van een afstand mee :-)
skyline-visual