Shoppingroutes

Zeker nu is het leuk om je eigen stad weer te ontdekken, we hebben een selectie van een aantal leuke shopping-routes voor je gemaakt. Met deze tips slaag je zeker voor je nieuwe outfit, inrichting of leuk kado.

Een eiland vol brocante

Voor het mooiste brocante hoef je niet speciaal naar Franse rommelmarkten, want ook in Dordrecht is bijzonder bric-à-brac te vinden. Struin langs sfeervolle winkels in historische straatjes en sla je slag. En route!

Bekijk de wandeling

Shoes & the City

Van sneakers tot chique stappers: in Dordrecht vind je in een van de vele schoenenzaken altijd precies de schoen die jij zoekt. Met deze route ligt de Dordtse schoenenwereld aan je voeten.

Bekijk de wandeling

Dordrecht maakt de man

Van klassiek tot casual, de mooiste accessoires en een frisse look: in Dordrecht slaagt iedere man voor een garderobe met alles erop-en-eraan. Maak af en toe pas op de plaats voor een lekkere lunch of borrel en je hebt een ideale dag uit.

Bekijk de wandeling

Tour Féminin - Shoproute voor dames

Talloze winkels vol met de nieuwste trends op het gebied van mode, accessoires en persoonlijke verzorging én fijne horeca om je voeten zo nu en dan rust te gunnen: de binnenstad van Dordrecht biedt alles voor een ideale dag shoppen!

Bekijk de wandeling

Made in Dordrecht

Wat je van ver haalt is lekker, maar wat je uit Dordrecht haalt is nog véél lekkerder en mooier! Een route langs verschillende Dordtse delicatessen en andere typisch Dordtse producten.

Bekijk de wandeling

Duurzaam Dordrecht

Shoppen associeer je niet meteen met het woord ‘duurzaam’. Toch zijn er in Dordrecht talloze bijzondere winkels en fijne horeca te vinden waar je de mooiste producten shopt en van het lekkerste eten smult bij ondernemers die zich inzetten voor een betere wereld.

Bekijk de wandeling
Stadsbranderij Dordrecht

Op wereldreis door Dordrecht

Soms hoef je niet in het vliegtuig te stappen om je te laten verrassen door andere smaken, geuren of werelden. Prikkel je zintuigen en je fantasie met deze shoproute langs andere culturen en verhalen. Een reis om de wereld in 13 Dordtse winkels/horecazaken.

Bekijk de wandeling
Wereldwijven
skyline-visual