Winkelen in Dordrecht

Kom gezellig een dagje winkelen en laat je verrassen door het aanbod en de diversiteit in de verschillende winkelstraten. Ook tijdens de Corona bent u van harte welkom in de Dordtse Binnenstad. Houdt rekening met elkaar, de 1,5 meter afstand en #vermijddrukte.

Vanaf 3 november zijn er aanvullende corona maatregelen. Natuurlijk blijf je van harte welkom in de stad maar de winkels gaan uiterlijk om 20:00 uur dicht. 

Een dagje stad is niet compleet zonder wat leuke lokale winkeltjes! Juist de variatie aan grote winkelketens in combinatie met lokale winkeltjes maakt winkelen in Dordrecht extra leuk. Het winkelhart van Dordrecht is het Statenplein en de winkelstraten die hier op uitkomen. Zeker de moeite waard, maar durf ook eens deze gebaande wegen te verlaten!

Ontdek de prachtige straatjes rondom het Statenplein. Je vindt hier niet alleen verrassende winkeltjes, ook de historische omgeving is prachtig. Als je door de oude binnenstad rondstruint, stuit je vanzelf ook op al die bijzondere winkeltjes vol brocante, antiek en curiosa die de stad rijk is.

Hier kun je op zoek gaan naar dat ene boek of neuzen tussen allerlei curiosa. Maak bijvoorbeeld de wandeling Kunstrondje Dordt. Alle deelnemende zaken zijn, naast de reguliere openingstijden, ook iedere eerste zondagmiddag van de maand geopend tijdens Kunstrondje Dordt.

skyline-visual