Overnachten & arrangementen

Alle rust om de stad te ontdekken.

Pak je rust om Dordrecht en de omgeving te ontdekken! Plak er een nachtje aan vast in één van de hotels in de binnenstad: Hotel Bellevue Groothoofd, Hotel Dordrecht of Villa Augustus.

Buiten het centrum kun je heerlijk overnachten in het luxueuze Hotel van der Valk het Postillion Hotel. Iets eenvoudiger, maar in een unieke omgeving ligt Stay Okay Dordrecht. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en je zit middenin de natuur van de Biesbosch. Op 2,5 km van het centrum van de stad ligt Het Bastion Hotel.

Ook de eigenaren van de vele B&B’s in de stad zullen je graag in de watten leggen. Ben je liever één met de natuur, kies dan voor één van de campings net buiten het centrum of voor een luxe vakantiewoning aan de rand van de Biesbosch.

Voor (grote) groepen heeft Dordrecht ook een aantal aantrekkelijke accommodaties zoals het Nivon Natuurvriendenhuis, gelegen op een eiland vlakbij de Biesbosch.

Overnachten in Dordrecht

Ben je op zoek naar een gezellige slaapplek bij een bezoek aan de binnenstad of onze prachtige achtertuin Nationaal Park de Biesbosch? Bekijk de verschillende mogelijkheden. Je kunt terecht in B&B’s, hotels of zelfs op een camping. Er is voor elk bezoek een toplocatie!

Bekijk de mogelijkheden

VVV arrangementen

Ontdek Hollands oudste stad met één van de VVV arrangementen. Deze zijn per persoon te boeken en zonder gids. U hoeft dus niet met een groep te komen of vooraf te reserveren.

Bekijk de mogelijkheden
Luchtfoto centrum dordrecht
Download de plattegrond van Dordrecht Plattegrond Dordrecht
skyline-visual