Oud & Nieuw

Oliebollen en acties bij de horeca

Maak van oudejaarsavond iets speciaals dit jaar en bestel bij de Dordtse horeca.  Iedereen de beste wensen een beter 2021!

Ben je Horeca-ondernemer in Dordrecht met een speciale actie? Mail dan naar marketing@dordrecht.nl.

 

Finn's en Broodcafé Jaap: De Oud & Nieuw tas

Yesss! Daar is ‘ie dan: de Oud & Nieuw tas van Finn’s eten en drinken Dordrecht en Jaap!
Je haalt bij Finn’s een tas af en daar zit het beste van twee ondernemers in 🙌🏻 De tas kost 25,00 en haal je op 31 december tussen 12:00 en 15:00 af bij Finn’s.
Graag uiterlijk 29 december bestellen via info@finnsetenendrinken.nl zodat Jaap voldoende bakt 😉
En extra oliebollen of beignets bestellen mag natuurlijk ook. Dan zorgen we dat ze bij Finn’s klaarstaan.
Spetterend het jaar uit met Finn’s en Jaap!

Café Avontuur wordt bakkerij 't Avontuur

Het klopt; ’t Avontuur gaat voorlopig verder als Bakkerij & Afhaal Café. Behalve het huidige assortiment kun je in ‘t Avontuur ook terecht voor o.a. appelbeignets, oliebollen, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, croissants, boterkoek, appeltaart en andere lekkernijen. Alles zelf gemaakt in ‘t Avontuur; geen afbak maar eigen fabrikaat! Net als ons homemade roomijs.

Openingstijden woensdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

Meer info via de link.

Lef (AT HO HO HOME)

Met oudejaarsdag bakken ze bij Lef heerlijke oliebollen en krentenbollen vanaf 08.00 tot 17.00 uur! Een zak van 10 bollen is maar €8.00, losse bollen kan ook. Bestel je zakje snel! Zodat je niet in de rij hoeft te staan! Ook maken ze die dag natuurlijk onze beroemde O-Lolliebollen. Die kan je helaas niet vooraf bestellen aangezien je die nog zelf moet samenstellen!
Dus kom gezellig langs. En knal met Lef het oudejaar goed uit!
Bestellen? 078-6145182 voor het afhalen van je lefbollen!

Meer info via de link.

Visser's Oudejaarspakket en Oliebollen

Donderdag 31 december van 09:00 tot 17:00 voor je laatste poffertjes, gezellig praatje en natuurlijk: vers gebakken oliebollen! Of bestel een oudejaarspakket met oliebollen, prosecco, sterretjes, poedersuiker en kaartspel.

Stuur een mailtje of app naar 06-16085156 voor je bestelling.

Coffeelicious: Limited Edition Count Down Box

Een SPECIAL LIMITED EDITION voor rondom de jaarwisseling! Een box vol cupcakes, cookies en shortbreads. De perfecte combinatie voor een beetje extra sparkle in deze tijd! In de box vind je 4 cupcakes, 3 witte shortbread’s met gouden glitter, 3 cookies met gouden glitter en feestelijke sterretjes. Lekker om zelf van te genieten of te delen. Je kan de box afhalen en in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht wordt ook gratis bezorgd.

Te bestellen via de site, weest er snel bij. Op=Op!

Oud & Nieuw met Nobel's

Sluit het Oudejaar af in stijl met Nobel’s! Of je nu kiest voor Nobel’s Oudejaarsontbijt voor twee of een Oudejaarsborrelplank voor twee: nobelen is áltijd een goed idee! Voor meer personen kan natuurlijk ook.
Voor Nieuwjaarsdag kun je een online Nieuwjaarsontbijt, Nieuwjaarslunch of Nieuwjaarsborrel bestellen. Het pakket wordt bij elke collega of familielid aan de deur bezorgd (Nobel’s maakt ook zeker uitzonderingen voor collega’s/familieleden buiten de Drechtsteden -afhankelijk van aantal, plaats en dag).

Brokking

Oliebollentijd bij Brokking! Vers en ambachtelijk gemaakt, (be)stel jouw oliebollen alvast veilig!

Bestel direct via de site. 

skyline-visual