Ontdek je eigen stad

Dit is hét moment om je eigen stad te ontdekken. Want Dordrecht heeft ook voor eigen bewoners veel plekken om te ontdekken.  De herfst is bij uitstek het moment om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Ga lekker naar buiten en bezoek een van de prachtige parken van de stad, bijvoorbeeld park Merwestein aan de rand van het centrum.

Ben je op zoek naar een actief uitje, de Veluwe is mooi maar de Biesbosch zal je ook zeker verrassen. Ook voor de shoppers hebben we nog wel wat tips, we hebben een aantal speciale routes uitgestippeld, doe bijvoorbeeld de brocante wandeling voor de leukste dingen thuis.

Buiten bijtanken

Dit jaargetijde is het perfecte moment om naar buiten te gaan en te genieten van de mooie natuur. Het is het seizoen van kastanjes, eikels en paddenstoelen zoeken. Van blaadjes schoppen in het bos en plassen stampen, maar vooral bijtanken en genieten in de frisse buitenlucht. Dus ga lekker naar buiten en geniet van de uitbundige geuren en kleuren van de herfst!

Meer informatie

Ontdek de leukste winkels met één van onze Shoppingroutes

Zeker nu is het leuk om je eigen stad weer te ontdekken, we hebben een selectie van een aantal leuke shopping-routes voor je gemaakt. Met deze tips slaag je zeker voor je nieuwe outfit, inrichting of leuk kado.

Bekijk de routes
Vintage shoppen

Zoek de ruimte met wandel- en fietsroutes in de natuur

Dordrecht heeft nog veel meer te bieden dan alleen de binnenstad. Vanuit de binnenstad fiets je in korte tijd naar Nationaal Park de Biesbosch waar je kunt genieten van de unieke natuur. In de polders van het eiland van Dordrecht kun je genieten van natuur, water en rust. Bij de VVV Dordrecht (en de webshop van de VVV) zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

Bekijk de mogelijkheden

Huur een boot of maak een rondvaart

In Dordrecht heb je genoeg mogelijkheden om een heerlijk dagje op het water door te brengen. Je kunt een bootje huren en zelf gaan varen of je laten rondvaren met een schipper en het varen combineren met een lekker hapje of drankje.

We hebben een overzicht van de mogelijkheden gemaakt, geniet van het mooie weer en van Dordrecht. En dat doe je het beste vanaf het water, dus stap aan boord en geniet!

Bekijk de mogelijkheden

 

skyline-visual