Visser's Poffertjessalon

Vissers Poffertjessalon
Groenmarkt 9
3311 BD Dordrecht

Al bijna 90 jaar de lekkerste poffertjes van de stad. Heel licht krokant van buiten, zacht en luchtig van binnen, met een grote klont roomboter en onder een dikke laag suiker: dat zijn de poffertjes van Visser! Deze bakken we al decennia langgoudbruin in ons historische pand aan de groenmarkt 9, midden in het centrum van Dordrecht. Door het gebruik van onder andere boekweitmeel en zonder zuivel toe te voegen aan het geheime recept van ons beslag, durven we met zekerheid te zeggen: wij maken al bijna 90 jaar de lekkerste poffertjes van de stad!

Naast heerlijke poffertjes is Visser ook een uniek en oud bruin cafe waar na 17:00 door menig kunstenaar, ondernemer, vriendengroep of pensionado een heerlijk (speciaal) biertje gedronken wordt. De unieke sfeer die dan in de zaak hangt, moet je ervaren om hem te begrijpen.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer snel een tafeltje en kom gezellig langs!

Open Monumentendagen 2019

Openingstijden:
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

Programma:
Het restaurant, een mooi stukje Dordtse Historie, is de dag door te bezichtigen. Authentieke delen zoals de bijna 200 jaar oude wanden en vloer, het glas-in-lood en oud ambacht zijn de pronkstukken. Deze authentieke details, de poffertjes en het enthousiaste verhaal van de medewerkers dragen bij aan een fijne dag uit met het gezin.

skyline-visual