Studio MYH (My Handicraft)

Grote Spuistraat 4A
3311GE Dordrecht

De winkel voor unieke en bijzondere handmade producten, gerestylde woonaccessoires, & gerestylde meubels. Ik ben Carmela Ciadamidaro en breng met trots mijn eigen label uit Studio MYH ‘!
Mijn label Studio My Handicraft is ontstaan door de passie die ik heb voor verschillende materialen en stijlen. Waarom mijn producten zo bijzonder en uniek zijn?

De meeste producten maak en ontwerp ik zelf en zijn nergens anders te koop! Ik maak veel gebruik van gebruikte materialen zoals: rest lapjes stof, textiel wol dat van oude t-shirts gemaakt is, glazen flessen, glazen groentepotten enz. Stijlen en materialen combineren vind ik echt geweldig. Zo combineer ik gebruikte materialen met nieuwe materialen en stop ik oude stijlen in een nieuw jasje.

Zo nu en dan heb ik ook meubels die ik restyle. Hierbij moet je denken aan baby en kindermeubels, meubels voor in de woonkamer, hal, slaapkamer of tuin.
Het zijn over het algemeen kleine meubels zoals stoelen, ledikanten en kleine kasten.

Mijn producten zijn duurzaam, stoer en uniek te gelijk. En door hun tijdloze karakter blijven ze een aanwinst voor elke ruimte. Met Studio MYH wil ik je meenemen in mijn wereld van creatieve interieurs, niet alledaagse materialen, bijzondere kleurcombinaties en bijzondere stijlen. Ik wil met mijn label iets anders aanbieden dan de andere woonsites en woonwinkels die veel te vinden zijn op internet en in de stad.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs in de winkel. De koffie en thee staan klaar!

skyline-visual