Stadsbrouwerij Dordrecht

Buddingh'plein 20
3311 BV Dordrecht

Stadsbrouwerij Dordrecht is niet zomaar een brouwerij. In deze professionele microbrouwerij wordt het bier zeer ambachtelijk gebrouwen door vrijwilligers en stagiaires van vooral het MBO. De stadsbrouwerij is Onderwijsleerbedrijf en trots op de stageplaatsen en de begeleiding die aan het onderwijs kan worden aangeboden.

In Stadsbrouwerij Dordrecht wordt elk biertje met speciale aandacht gebrouwen. Wij brouwen vier soorten Schapenkopje: Blond, Amber, Dubbel of Triepel. Ons bier is te koop in diverse slijterijen en supermarkten en in meerdere horecagelegenheden in Dordrecht en de regio.

De brouwerij organiseert SPECIALE SYNODERONDLEIDINGEN MET PROEVERIJ, vanaf januari t/m juni 2019. Elke 1e, 2e en laatste zaterdag van de maand, om 13.00 uur en om 15.30 uur. Maximaal 15 personen per rondleiding; reserveren is niet mogelijk, vol=vol. De kosten bedragen 10 euro per persoon.

Het is ook mogelijk om als groep (op andere tijden) een rondleiding te reserveren. Dat doet u op info@stadsbrouwerijdordrecht.nl

Vanaf 19 november 2018 verkopen wij aan de poort speciale Synode flessen bier ( ¾ liter en ¼ liter). Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 09.00 uur tot 15.00 uur. Bezichtiging van de brouwerij is dan niet mogelijk.

 

skyline-visual