Rood, wit & rosé

Voorstraat 227
3311 EP Dordrecht

Rood, wit & rose wijnwinkel & wijnbar heet u welkom voor wijn per glas, fles & doos.

In de winkel hebben we zo’n 150 wijnen vanaf 5 euro, meest eigen import Duits, Frans & Italiaans, maar ook Libanees! Verder top-olijfolies en notenolies, exclusieve (balsamico)azijnen, Dordts bier, kruidig wijnzout & bijzondere mosterd, glaswerk e.a. cadeaus (en cadeaubonnen). We zijn vertegenwoordiger voor Nederland van Vinofresh bewaarsystemen voor wijn en champagne, waardoor uw open wijn wekenlang lekker blijft.

Wijnbar: in de sfeervolle ruimte aan het water van de oude Wijnhaven hebt u keus uit maar liefst 150 wijnen, waarvan u er 60 kunt bestellen per glas! Of laat u verrassen door een blindproeftrio, geniet van een champagnebrunch, perfecte Italiaanse koffie en verfijnde hapjes zoals mooie kazen, gerookte wilde zalm en bio-lamssalami. Een wijnproeverij is in principe op elk moment mogelijk, of u nu alleen komt of met een groter gezelschap (maar om zeker te zijn van een plek is het handig om te reserveren door te mailen naar info@roodwitenrose.nl.

Rood, wit & rose: in hartje Dordt tussen andere bijzondere winkels en galeries. Terras voor de deur. Bereikbaar per auto, P vlakbij. Een oase voor wijn- & fijnproevers!

Kijk in de uitagenda voor onze wisselende exposities. Wij zijn aangesloten bij het Kunstrondje.

Deze winkel heeft ook iedere eerste en laatste zondag van de maand koopzondag.

skyline-visual