• Educatie
  • Poppodia

Popcentrale

Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Er zijn nog geen optredens maar …… vanaf maandag 8 juni gaan eindelijk weer de deuren van de (inmiddels spik-en-span gerenoveerde) oefenruimtes weer open. Dus je kan je vers geschreven corona-tracks, EP’s of albums eindelijk gaan repeteren.
Ook gaan wij het concertprogramma weer vormgeven. Daarover snel meer!

? Veilig repeteren
Er moet wel rekening worden gehouden met een beperkte capaciteit. Ook moet iedereen zich houden aan het protocol, te vinden op www.popcentrale.nl/oefenruimtes. Maar het allerbelangrijkste: gebruik je gezonde verstand en houd het veilig.

Over de Popcentrale
De Popcentrale is het popcentrum van Dordrecht en omstreken. Bij de Popcentrale kun je terecht voor goed ingerichte oefenruimtes. Op het podium, de Talent Stage, krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren.

De studio ProSound (voor geluidsopnamen) is in de Popcentrale gehuisvest met prachtige spullen en is direct verbonden met de zalen. Muziek (leren) spelen in een band kan in de Popcentrale bij de Popschool. Al vanaf acht jaar kunnen de jongste muzikanten terecht bij Popschool 4 Kids. De leerlingen geven elk seizoen optredens in het Energiehuis en op Dordtse festivals.

De Popcentrale is ook (mede)organisator van verschillende projecten en festivals en heeft een ruim aanbod van workshops.

skyline-visual