Otto e Mezzo

Vismarkt 1
3311 BS Dordrecht

Otto e Mezzo staat garant voor een hoop plezier, drank, koffie en natuurlijk heerlijke pizza’s.

Vanaf 10:00 uur kunnen gasten terecht voor een goede kop espresso, cappuccino, macchiato. We gebruiken hiervoor de godfather van alle espresso machines, een Faema E61 uit 1963! Om 12:00 uur kun je terecht voor een eenvoudige lunch bestaande uit alleen het beste brood met heerlijk beleg. Geen toeters en bellen, maar vers en lekker. Vanaf 17:30 uur staat de pizzaoven aan! Het afhalen van pizzas is vanaf die tijd ook mogelijk.

In de keuken staat Luca; Luca komt uit Sardiniƫ en kent het geheim van een traditionele pizza zoals deze bedoeld is. Dus geen vette hap, maar een licht verteerbare krokante pizza met alleen de beste San Marzano tomatensaus en verse Mozzarella als basis!

Otto e Mezzo betekent letterlijk 8 1/2. In 1963 heeft de bekende Italiaanse regisseur Federico Fellini een wereldberoemde film gemaakt met deze titel. De hoofdrollen werden bekleed door Marcello Mastroianni en Claudia Cardinale.

Tot 0:00 uur en in het weekend tot 01:00 uur is er plek aan de bar voor een glas bier, wijn of iets sterkers. Goede muziek en vriendelijk gastheerschap zijn bij de prijs inbegrepen.

Het gebouw van Otto e Mezzo is klein, maar groot genoeg voor een leuke avond en natuurlijk heeft Otto e Mezzo een groot terras onder de monumentale overkapping van de Vismarkt. Het terras is verwarmd en biedt plaats aan 50 personen, en… 9 maanden per jaar!

Op het programma

Activiteit

Wanneer

Schuim Bierfestival zondag 27 september 2020, 14:00 - 20:00
skyline-visual