Osteria Luca

Osteria Luca
Voorstraat 256 b
3311 ET Dordrecht

Even snel een espresso aan de bar voor een euro, een lunch van het lekkerste zelfgemaakte brood of uren tafelen op ons knusse en centrale terras? Dat is Luca: veelzijdig, gastvrij en laagdrempelig Italiaans met een stoer randje.

Op de plek waar Vincent van Gogh vroeger werkte in een boekenwinkel en waar later een kaasboer de Dordtenaren blij maakte is sindskort Luca geopend. Italiaans, maar net even anders dan al dat traditionele. Na een paar vakanties in Italië en het ontmoeten van een Italiaanse kok in Nederland wist de 23 jarige eigenaar van deze zaak het zeker: op dit bruisende horecaplein in het midden van de stad moet een Italiaans restaurant komen! Laagdrempelig, met producten van topkwaliteit en voor een eerlijke prijs. In de antipastibar kun je vanaf de straat zien hoe het vlees en de kazen gesneden worden, deeg voor brood en pizza maken we dagelijks vers en in ons menu streven we er naar om de helft vegetarisch te houden.

Ook als het op een goede kop koffie of gezellige borrel aankomt ben je bij Luca aan het juiste adres. Probeer éen van de 8 bieren van de tap, onze home-made ice tea, een heerlijk wijntje of een prijswinnende koffie die je aan de bar maar de helft van de prijs kost!

Tot slot houdt Luca ook wel van een feestje. Vanaf het einde van de zomer begin je het weekend met een heerlijke cocktail of een lekker aperitief uit onze geweldige drankkast onder het genot van een swingend deuntje! Ben je benieuwd? Volg Osteria Luca dan op instagram en facebook voor de laatste updates.

Op het programma

Activiteit

Wanneer

Luca X Stadscafé Afterparkies maandag 26 augustus 2019, 22:30 - 02:30
skyline-visual