• Biologisch
  • Eetgelegenheden
  • Restaurants buiten het centrum
  • Terras
  • Vega

Kop van 't Land

Zeedijk 32
3329 LC Dordrecht

Geniet van de Kop van ’t Land en kom bij ons eten en logeren. De kleinschalige opzet van het restaurant zorgt voor een ontspannen sfeer waarin volop aandacht is voor onze gasten. Ewout kookt zonder vis en vlees. Ewout houdt van puur en ongecompliceerd, van krachtige smaken, zodat je de natuur proeft op je bord. Met verse, biologische producten maakt hij mooie smaakcombinaties die aangenaam verrassen.

Lekker eten en goede wijn gaan hand in hand. Op onze wijnkaart vindt u een uitstekende selectie van mooie biologische wijnen. Een wijnarrangement bij het eten is een goede manier om kennis te maken met deze wijnen.

Op mooie dagen geniet u buiten op ons terras van het uitzicht op de rivier en misschien wel van sfeervolle maneschijn over het water. En als het wat afkoelt hebben we een fleecedeken voor u.

Wij hebben een uitstekend vegetarisch restaurant en smaakvol ingerichte gastenkamers. Voor een langer verblijf kunt u een appartement gebruiken. Alle zijn voorzien van een eigen badkamer en hebben een prachtig uitzicht. Om de Biesbosch te ontdekken kunt u fietsen, wandelen, picknicken of een tochtje maken met de fluisterboot. Informeer naar de mogelijkheden bij Liesbeth en Ewout.

skyline-visual