• Afrikaans
  • Bezorgen & afhalen
  • Diner
  • Lunch

Klein-Afrika

Vriesestraat 148
3311 NS Dordrecht

Proef, beleef en ervaar Afrika, vanaf 1 november op de Vriesestraat. Lekker eten naar authentieke recepten, midden in het historisch centrum van Dordrecht. Gemixt met mooie Afrikaanse sferen. Dat is Klein-Afrika.

Afhaalrestaurant Klein-Afrika is een nieuwe bruisende plek midden in de mooie binnenstad van Dordrecht. Ontdek de overheerlijke gerechten uit West-Afrika en leer meer over de Afrikaanse cultuur. Kom eens langs tijdens het shoppen en we geven je gelijk wat tips over de binnenstad van Dordrecht! Of kom je gerechten ophalen en geniet van de smaak van Afrika in uw eigen eetkamer. Alle gerechten zijn authentiek en afkomstig uit diverse landen van het Afrikaanse continent. En dat proef je! 

Klein-Afrika is het eerste restaurant in Dordrecht met gerechten uit allerlei Afrikaanse landen. Door de diversiteit van de gerechten op het menu is er altijd wel iets nieuws om uit te kiezen. Ook hebben wij gedacht aan alle vegetarische en veganistische mensen onder ons, alle gerechten op de menukaart zijn veganistisch te bestellen.

skyline-visual