• Bijzondere locatie
  • Jachthaven

Houseboat

Baanhoekweg 1b
Dordrecht

Jachthaven Westergoot is gelegen tussen de Hollandse Biesbosch en Dordrecht. Deze ligging is uniek, temeer er ook sprake is van een centrale ligging ten opzichte van de Brabantse Biesbosch en de rest van Nederland.

In de jachthaven kan gekozen worden voor ruime ligplaatsen met een zijsteiger of voor een ligplaats tussen de palen. Wij hebben plaats voor schepen tot 20 meter. De jachthaven beschikt over 11 camperplaatsen met uitzicht over de jachthaven met stroompunten, sanitaire voorzieningen en kleding wassen.

Wilt u een houseboat huren?
Bij Jachthaven Westergoot hebben ze 2 prachtige La Mare houseboats. waarop u midden in de natuur kunt overnachten. Ze zijn uiterst comfortabel en voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Een wijntje drinken bij zonsondergang, sterren kijken op het dak, gewekt worden door de mooie vogels van de Biesbosch: overnachten op een boot is nog nooit zo romantisch geweest!

Hetzelfde comfort als thuis
Een houseboat is een pleziervaartuig dat hetzelfde comfort biedt als thuis. Het jacht is voorzien van een luxe keuken, een stijlvolle designbadkamer en een groot dakterras. We noemen het ook wel een drijvend huisje. De Bed & Breakfast houseboats van Jachthaven Westergoot liggen op een vaste plek in de haven. U kunt genieten van de Dordtse Biesbosch en u bent zó in de mooie Dordtse binnenstad.

skyline-visual