Het Magazijn

Voorstraat 180
3311 ES Dordrecht

Het Magazijn is een winkel, restaurant en kunsuitleen onder één dak.

Je kan er de volgende winkels vinden:

Knappe Fiets is retro & vintage fietsen is een klein bedrijfje en opgericht in 2016. Ontstaan vanuit een liefde voor stalen (sport)fietsen uit de jaren ’60, ’70 en ‘80. Geïnspireerd door Europese steden als ons eigen Amsterdam, Berlijn en Kopenhagen.

Velvet Music Dordrecht is een bekend en vertrouwd gezicht in Dordrecht en wijde omgeving. Bestierd door twee muziekverslaafde broers die hun passie voor muziek graag delen. Hiermee is Velvet de plek waar iedere muziekliefhebber de weg naar weet te vinden voor de beste platen en cd’s.

FotoFilmFabriek houdt van analoge fotografie en gelooft dat ook, of misschien wel juist, in het digitale tijdperk analoge fotografie een toegevoegde waarde is.

In Het Magazijn is het aanbod van de webwinkel uitgebreid met een divers aanbod klassieke en nieuwe Polaroid camera’s. Daarnaast is er ook een selectie klassieke kleinbeeldcamera’s te vinden, met name gericht op de beginnende analoge fotograaf.

SBK Kunsstuitleen & Galerie biedt een podium aan kunstenaars om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent.<

Bij SBK heb je ook toegang tot ruim dertigduizend kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn.

Restaurant het Magazijn is het startpunt van een ontdekking door dit unieke pand. Het restaurant hanteert eerlijke prijzen en werkt met het motto ‘voor en door Dordtenaren’  en een voorkeur voor lokale leveranciers. Er wordt veelal gewerkt met biologische producten en vooral vers!

Je kunt er terecht voor lunch en diner met in het weekend een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen. Naast al dit lekkers heeft ons restaurant ook nog plek voor optredens, ruime en speelse werkplekken, een mega stadstuin, shops, cocktails, koffie en een gezellige borrel.

Openingstijden restaurant:

Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 – 24.00
Donderdag 10.00 – 24.00
Vrijdag 10.00 – 01.00
Zaterdag 10.00 – 01.00
Zondag 10.00 – 24.00

skyline-visual