Heer & Meester

Voorstraat 489
3311 CV Dordrecht

Heer & Meester gevestigd in de levendige Voorstraat biedt biologische koffies, ambachtelijk ijs en op Dordt geïnspireerde producten. Heer & Meester creëert bij elke klant een genietmoment tegen een eerlijke prijs.

Met veel zorg worden de juiste biologische koffiebonen geselecteerd, afkomstig uit Brazilië en Guatemala. Van de bonen wordt niet enkel koffie gemalen in het horecagedeelte, ze zijn tevens per zak verkrijgbaar in de winkel.

Naast biologische koffiebonen kunnen klanten verschillende biologische streekproducten kopen bij Heer & Meester en is er een ruim assortiment aan biologische thee te koop. Daarnaast is Heer & Meester verkooppunt van het trendy servies van Superzozial, dat 100% biologisch afbreekbaar is.

Klanten met lekkere trek zijn ook van harte welkom voor biologisch ijs en andere en zoete lekkernijen die perfect passen bij een kop koffie. Wat te denken van Flammkuchen en Dordtse Dolle en de Dordtse Dwaze, lekkernijen op eigen recept. Nieuwsgierig naar de producten die achter deze namen schuilgaan? Kom dan snel eens proeven bij Heer & Meester! Biologische koffie & meer.

skyline-visual