• De leukste winkelstraten
  • Winkels
  • Herenmode
  • Mode
  • Winkels op de Vriesestraat

Habets Herenmode

Vriesestraat 37
3311 NN Dordrecht

Wij zijn 6 dagen per week geopend en voorzien van een creatieve omgeving waarin modern en klassiek centraal staat. Juist voor de man met een drukke agenda of diverse verplichtingen in het weekend is Personal Shopping een uitkomst. De man van nu kan hierdoor zijn tijd beter indelen met de juiste aandacht en service als resultaat. Het inplannen van een Personal Shopping kan op de dinsdag, woensdag of vrijdagavond van 18.00u tot 21.00u.

Op de maandagen zijn wij gesloten maar deze zijn in overleg bespreekbaar. Reservering kan telefonisch, via Facebook, e-mail of met het contactformulier op de website.

Wij verzorgen ook overhemden op maat van het Italiaanse familiebedrijf Poggianti 1958. Wij willen ons onderscheiden met de Italiaanse en Nederlandse modemerken en deze aanbieden met een onderscheidend karakter. Merken die met aandacht en liefde in Italie, Portugal en overige EU landen worden geproduceerd, waarvan zelfs enkele in Nederland worden ontworpen. Een Nederlands ontwerp en Italiaanse productie staan centraal voor Habets herenmode. Om exclusieve modemerken en dus kleding en schoenen te verkopen zorgen wij voor de juiste kwaliteitsbalans vanuit onze inkoop. Ons merkenpakket geeft dat duidelijk weer en daar zijn we trots op.

skyline-visual