• Top attracties

DordrechtTours


Dordrecht

Toeristentreintje ‘Hop On Hop Of’

Vanaf 2 juli rijdt iedere donderdag tot en met zondag de elektrische ‘Hop On Hop Off’ trein weer door het historisch centrum van Dordrecht. Een rondrit duurt ongeveer een uur. Het treintje maakt het nog leuker om Dordrecht te bezoeken en te genieten van de mooie historische omgeving.

Route door oude binnenstad
De route van de trein gaat vanaf het Centraal Station, naar intree Dordrecht | VVV, vandaar door de oude binnenstad, langs monumenten, verschillende musea en ook Nationaal Park de Biesbosch wordt niet vergeten. De halte bordjes geven informatie over de dagen en tijden dat het treintje rijdt. De halte namen geven je een ori├źntatie waar je precies bent in de stad. In het weekend rijdt het treintje de hele dag, dus wil je een uur of de hele dag meerijden? Het kan!

Doordeweeks kunnen groepen het treintje afhuren voor teamuitjes, trouwerijen of familiere├╝nies. Dat kan in combinatie met koffie en gebak, een lunch of diner en museumbezoek. De rondrit is geheel aan te passen aan je wensen.

Gezellige sfeer
Jan Prins bestuurt het toeristentreintje en zijn partner Anne-Marie Ponsen is gids en gastvrouw. Zij vertelt in het kort over de bezienswaardigheden waar het treintje langs rijdt. Door het persoonlijke contact is het een gezellige rondrit en een feestje om de prachtige historische binnenstad voorbij te zien komen vanuit de trein. Een rit naar de schitterende natuur van Nationaal Park de Biesbosch is ook mogelijk. De trein is rolstoeltoegankelijk en bezoekt ook bejaardentehuizen om mensen een gezellige dag te bezorgen. De trein biedt ruimte aan 36 personen en rijdt dit jaar van 31 maart tot en met 30 september.

Tickets zijn verkrijgbaar aan boord van de trein, bij intree Dordrecht |VVV en bij de Waterbus in Dordrecht.

Meer informatie: www.dordrechttours.nl

skyline-visual