• Taart en lekkernijen

Candy Shop

Voorstraat 305
Dordrecht

The Candy Shop is een schot in de roos. Sinds de opening in september loopt het storm in de kleine snoepwinkel op de Voorstraat. De eigenaar, zelf een enorme zoetekauw, was overduidelijk niet de enige die een goede en betaalbare snoepwinkel in de Dordtse binnenstad miste.

Trots vertelt hij dat zijn klanten overal vandaan komen en van alle leeftijden zijn. De reacties zijn allemaal positief. Iedereen gaat blij de deur uit. Logisch ook wel als je kunt kiezen uit 180 soorten schepsnoep, Amerikaanse chips, chocola, drankjes, slush puppies, heerlijke , spekkies, koekjes, drop en nog veel meer. Binnenkort start hij ook met de verkoop van Swirl’s softijs. Als de ijsmachine is gearriveerd, kunnen klanten zelf hun ijsje samenstellen, het hele jaar door.

Kan het nog mooier? Zeker! Als de verkoop zo goed blijft gaan, denkt de eigenaar eraan om over ongeveer jaar te verhuizen naar een groter pand. Nog meer ruimte voor een nog groter assortiment snoep. Heerlijk! The Candy Shop is zeven dagen per week geopend.

skyline-visual