• Diner
  • Internationaal
  • Mediterraan
  • Vega(n)

Bistro La Bohème

Steegoversloot 189
3311 PN Dordrecht

De keuken van Bistro La Bohème kenmerkt zich door klassieke en moderne gerechten met een uitstekende balans tussen zowel vis- en vleesgerechten als vegetarische en veganistische gerechten. Tijdens een bezoek aan Bistro La Bohème voel je je thuis een geniet je op een ongedwongen manier van goed eten, mooie wijnen en smaakvolle biertjes.

Heropening en extra terras
Op 4 juni gaat de Bistro weer open maar uitsluitend op reservering. Er wordt gewerkt met 2 zittingen. Zitting 1 van 17.00 uur tot maximaal 19.30 uur, zitting 2 is vanaf 20.00 uur. Reserveren kan online via de website, of via telefoon op 078-7370488.

Er is in de zijstraat, op een idyllische plek in het groenste straatje van Dordrecht, ook een klein terras gemaakt. Je kunt hier bij mooi weer heerlijk genieten van een drankje met een klein hapje tussen de oleander, olijfbomen en prachtige druif! Dineren van de grote kaart mag ook maar is op eigen risico. Wegens geringe capaciteit kan er geen tafel binnen vrijgehouden worden

De bistro werkt veel samen met Dordtse ondernemers om zo ook de plaatselijke economie te stimuleren. Zo werken zij nauw samen met wijnwinkel Rood, wit en rosé, hebben de lekkerste koffie van de Stadsbranderij en bieden een uitgebreid assortiment gin, jenevers en likeuren van Rutte.

skyline-visual