Edsel Juliet

World: Edsel Juliet & His Salsa Session Band

Muziekpodium DJS begint zaterdag 2 maart alvast de winter te verdrijven met een extra dosis salsa door Edsel Juliet & His Salsa Session Band.

Edsel begon zijn muzikale carriére al heel vroeg: nog maar 12 jaar oud vormt hij samen met zijn broers op Curaçao de band Tipico Juliet, het plaatselijke antwoord op The Jackson 5. Begin jaren 80 vertrekt hij naar Nederland, richt zijn eerste eigen orkest Saljuco op en ontwikkelt zijn eigen latin muziekstijl die hij ‘salsa corriente’ (‘stroom’) noemt. Daarna volgen Banda Loca en recentelijk Salsa Session met onder meer televisieoptredens in 2018 bij Pauw en in de Top 2000 a gogo. Showman Edsel en zijn klassemuzikanten slepen het publiek mee in een wervelende stroom latin en salsa die vraagt om bewegen en meedoen en die de temperatuur vanzelf doet oplopen.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens Havana Club.

Edsel Juliet & His Salsa Session Band brengt deze maand een extra dosis salsa. Showman Edsel begon als 12-jarige op Curaçao muziek te maken en ging sinds de jaren 80 in Nederland met toenemend succes verder. Zijn aanstekelijke band was vorig jaar te zien in Pauw en bij de Top 2000 a gogo.

Entree: € 10,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 5,00

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual