Workshop fermenteren

Volgende week is het de Dutch Food Week 2020, en daarom organiseren Drechtstadsboer en DOOR samen een
Workshop fermenteren.

Workshopleiders: Koen Makkelie, kok bij DOOR en Annette de Vlieger van Drechtstadsboer.

Het programma omvat:
• Uitleg over fermenteren
• Zelf zuurkool maken
• Proeverij

Deelname € 2.50 aanmelden via Eventbrite
(Max 10 deelnemers.)

https://www.eventbrite.nl/e/124468475561

Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 23:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Gerelateerde events

skyline-visual