Wijkmarkt in Oud Krispijn

Deze zomer wordt iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur een mini-wijkmarkt georganiseerd bij de Groeituinen op de Patersweg 53 in Oud-Krispijn.

De vaste kraamhouders zijn:

  • Groentekraam met uitsluitend Dordtse groenten van Zorgboerderij de Zuidpunt, Stadslandbouwkas de Oude Beer en uit de moestuin van de Groeituinen zelf. Alle groenten zijn onbespoten, op de dag zelf vers van het land gehaald en erg goed betaalbaar!
  • Naaiatelier De Zolderkamer, dat vooral verzwaringsdekens maakt voor prikkelgevoelige kinderen, maar van de reststoffen momenteel ook prachtige herbruikbare, tweezijdig te dragen mondkapjes maakt en verder prachtige etuis, boekenleggers, tuin- en keukenschorten
  • Een kraam van de stedenband-stichting Dordrecht Bamenda, met koffiebonen uit Bamenda die gebrand zijn in Dordrecht door Pelican Rouge, Mooie Dordrecht-Bamenda koffie gift-sets met vertrouwde Pelican Rouge blend en mooie espresso-kopjes, Dordtse jam en honing, verse Kameroense sambal en vouchers voor het 3-gangen jubileum-diner van volgend jaar de stedenband Dordrecht-Bamenda bestaat volgend jaar 25 jaar.

De opbrengst van deze kraam gaat voor 100% naar preventie van COVID-19 en verminderen van de negatieve gevolgen van de Corona-crisis in Bamenda, Kameroen. Van ieder mondkapje gaat ook 1 euro naar Bamenda.

Wie zelf spulletjes wil verkopen is ook van harte welkom om een kraam te vullen. Wel graag even van tevoren aanmelden via de.groeituinen@gmail.com

Groeituinen
Patersweg 53
3314 HT Dordrecht
Contactgegevens

Gerelateerde events

skyline-visual