WIES met support Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.
In September 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden en als 21e eindigde bij 3voor12 Song van het Jaar 2019.
Afgelopen najaar tourde WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en als voorprogramma van Roxeanne Hazes.
In januari 2020 veroverde ze Noorderslag, op 26 maart 2020 speelde zij hun allereerste clubshow in Paradiso en nu in DOOR!

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie is geïnspireerd op de Casio SA-1, het mini 100Sound ToneBank keyboardje uit 1989.

WAAR LIJKT HET OP? Helemaal nergens op, maar je zou kunnen denken aan de kinderen van Eefje de Visser en Spinvis… Op ketamine dan.

Zomer 2020
Ze zijn druk bezig met hun 2e album en hebben daarvan al nummers uitgebracht zoals: BN’er in België (met stukjes Stefano Keizers).

Met hun roots voor een groot deel in Dordt zullen ze jullie schapenkoppen op hol brengen met nieuwe tracks als Perfecte dag (over de waargebeurde ontmoeting met Lou Reed) en alvast het kerstnummer fffFreddie voor jullie tokkelen.

Ze vliegen in 2d miniatuurformaat rond de wereld met hun huidige tour.
Net klaar met de Europese shows in o.a. Polen (Valley of Vinyl), Griekenland (Pitapop), Frankrijk (Festival d’Afwas) zijn Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie, as we speak, onderway naar de USA en maken dus ook nog even tijd vrij om de de show van WIES te openen!

Dit concert is Pay what you want.

Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 23:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
skyline-visual