WHOP Goes Pop - Avondeditie

Senioren open podium

Senioren open podium!
Voor alle ouderen die van muziek houden, zelf muziek maken, een instrument bespelen of zingen.

Iedereen mag dan optreden en ervaring opdoen ‘on stage’. Ook koormuzikanten zijn van harte welkom. Er is geluidsapparatuur, versterkers, microfoons en een piano aanwezig. Er is geen begeleidingsband. Er kan eigen muziek worden meegebracht op een USB-stick en ook eigen instrumenten, zoals bijvoorbeeld een akoestische gitaar of accordeon, zijn ook welkom.
Neem vooral uw familie en vrienden familie mee. Komen kijken en luisteren naar optredens is ontspanning, geeft plezier en is natuurlijk extra leuk voor de optredende muzikanten.

Koffie en thee is gratis en de bar is open.
Om de kosten enigszins te dekken is de entreeprijs € 3,- p.p. aan de deur.

Aanmelden kan via whopgoespop@gmail.com. Voor vragen bel 088- 888 53 50, vraag naar Nevyn van Nugteren.

Uw gastheer is Ad Klous. De presentatie is in handen van Philip Westerlaken. Hans Ardon is verantwoordelijk voor de PR, in samenwerking met de Popcentrale.
Kijk hier voor alle edities.

Inschrijven
Inschrijven mag om 9:30 en om 10:30 voor de verhinderden bij de ochtenden en om 19:30 en 20:30 voor de verhinderden bij de avonden. Hiermee wordt een line-up (volgorde) van optredens gemaakt.
Organisator Ad Klous is bereikbaar als je in de file staat of te laat bent. Achtergrondmuzikanten mogen gewoon meedoen, ook als ze zelf al hebben gespeeld

Aantal liedjes
Elke act mag twee liedjes à 8 minuten in totaal doen. Op deze manier kan iedereen aan bod komen en hoeven we niet uit te lopen. Over gastoptredens doen we niet moeilijk.

Facebookpagina
Like de nieuwe WHOP Goes Pop Facebookpagina om op de hoogte te blijven en de foto’s en filmpjes terug te kunnen kijken.

Entree: € 3,- aan de deur | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual