Vrouwen lopen voor Vrouwen

Zaterdag 13 april wordt de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht van 2019 gehouden! En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Dit jaar gaan we opnieuw de prachtige historische binnenstad verkennen!

Culinaire tussenstop
Tijdens de wandelroute maak je een paar keer een culinaire tussenstop en ervaar je meer van het mooie werk dat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht.
We hebben bij deze tocht geen high tea en middagprogramma na afloop. In plaats daarvan geniet je van verschillende hapjes onderweg. Het voordeel hiervan is dat je niet op een bepaalde tijd terug hoeft te zijn of hoeft te wachten op anderen, maar je eigen tempo kunt bepalen.

Laat je verrassen in Dordrecht:

  • Een verrassende stadswandeling door de mooie historische binnenstad
  • Geniet van de verschillende hapjes onderweg
  • Verras een ander: op 13 april vertellen we je er meer over!

Het aantal kilometer van de wandeltocht is op dit moment nog niet exact bekend (waarschijnlijk rond de 15 of 16 km). Zodra we meer weten plaatsen we het op deze site.

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 13 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Schrijf je in via deze link:

Inschrijven wandeltocht Dordrecht

Het start- en eindpunt van de tocht is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70 in Dordrecht. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zorg je dat je 9:00 uur aanwezig bent?

skyline-visual