Visser's muziekzondag presenteert: ParHasard

Het is weer tijd voor de muziekzondag in Visser. Een divers aanbod van bands voor jong en oud laten je hier gratis genieten van je laatste weekend- uurtjes!

Met deze zondag: ParHasard. De naam ParHasard zegt het al, een band ontstaan uit een samenloop van toevalligheden. Toen zanger Tos en de broertjes Benjamin en Sebastiaan erachter kwamen dat ze familie van elkaar waren en daarnaast ook nog een zelfde passie voor muziek deelde, was de keuze om een band te starten al heel snel gemaakt. Benjamin en Sebastiaan speelde al wat langer met bassist Kjelld dus een stevige rhythm sectie bestond al. Via het Conservatorium van Amsterdam kwamen ze terecht bij pianist Tarik en dat maakte de band compleet. Dankzij de combinatie van de strakke bas en drums, de soepele sound van de keys en de stevige melodie van zang en gitaar is geen enkel optreden van ParHasard hetzelfde!

Kom genieten van de lekkerste deuntjes met je vrienden, familie of gewoon lekker alleen. De toegang is geheel gratis, het bier staat koud!

Adresgegevens
Vissers Poffertjessalon
Groenmarkt 9
3311 BD Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag Gesloten
Dinsdag & woensdag 11:00 - 21:00
Donderdag t/m zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 21:00
skyline-visual