In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 19-01-2021 afgelast.

SHOWS

Bij de Ubeat vind je altijd iemand die aansluit bij jouw muzikaliteit
12 december 2020
13:30
Ketel 2
Dordrecht
gratis
▶▶▶▶▶ UBEAT PLAYGROUND
Doe mee met de volgende Ubeat Playground op zaterdag 12 december en maak kennis met de Ubeat community!
Wat is UPG? UPG is een speeltuin voor jou als artiest!
Je hebt al meer vragen dan dat je antwoorden hebt. Daarom is het leuker om met andere artiesten jouw passie te delen. Let wel, het is niet belangrijk wat voor soort muziek, belangrijker is dat je je creativiteit voedt. Tijdens dit event kun je jezelf hierin ontwikkelen.
▶▶▶▶▶ Programma
🎵🎵🎵🎵🎵 Verwacht een bevlogen panel-talk met professionals uit de industrie.
🎵🎵🎵🎵🎵 Daarnaast zorgen we altijd voor een actuele product demo of workshop. Zodat jij je als artiest kan blijven verbeteren.
🎵🎵🎵🎵🎵 Lucien heeft in het buitenland veel met andere artiesten in jam- en studio sessies gezeten en heeft veel ervaring in het feedbacken op producties. Daarom is zijn feedback sessie een vast onderdeel van UPG: neem je track mee en ontvangen feedback door industrie professionals.
🎵🎵🎵🎵🎵 Of je nou van trap-, hip-hop-, pop- of techno houdt. Of je nou drums, piano, trompet of gitaar speelt, bij de Ubeat Playground vind je altijd iets of iemand die aansluit bij jouw muzikaliteit.

Let’s go!

➞Bij zijn? Regel je GRATIS ticket voor de Playground, ter waarde van € 15,00, door je in te schrijven voor de Ubeat Academy nieuwsbrief! –> KLIK hier om er gratis bij te zijn

➞ Wanneer? Zaterdag 12 december 2020
➞ Tijd? 13:00 – 18:00
➞ Waar? Ketel 2, kelder van het Energiehuis, Dordrecht

▶▶▶▶▶ Ubeat Academy

Na 35 jaar ervaring in de elektronische muziekscene heeft Lucien zijn kennis gebundeld in de Ubeat Academy, waar dj’s en producers een opleiding volgen om het beste uit zichzelf te halen. Ben je op zoek naar een eigen sound of een community om je aan te meten? Ubeat heeft antwoorden, vergroot je netwerk, geeft ruimte om te experimenteren en helpt je je idealen te verwezenlijken. Nieuwsgierig naar de Ubeat Academy? Check dan www.ubeatacademy.com

▶▶▶▶▶ Ubeat Playground
Dit event wordt georganiseerd vindt plaats in de Popcentrale, de kelder van het Energiehuis.
Mee doen? Haal je GRATIS ticket voor de battle, ter waarde van € 15,00, op via www.ubeatacademy.com/nl/events/ door je in te schrijven voor de Ubeat Academy nieuwsbrief!
Wat voor muzikant je ook bent, bij de Ubeat Playground vind je altijd iets of iemand die aansluit bij jouw muzikaliteit.

Gerelateerde events

Glennis Grace donderdag 14 oktober 2021, 21:00
Glennis Grace vrijdag 19 februari 2021, 21:00
Alternative Anthems zaterdag 9 oktober 2021, 23:00
skyline-visual