DJ Café Popcentrale

Turntable For Two all night long!

Open: 23:00 uur / Gratis Entree / Leeftijd: 18+

Dordrecht, techhouse liefhebbers opgelet..

Turntable For Two all night long!

Ja je leest het goed! Hét techhouse duo van Dordrecht verlaat de donker mystieke kelders en brengen hun nachtelijke marathon studiosessies naar het Dordtse Dolhuis!

Verwacht vrijdag 23 november in Dolhuis Dordrecht een muzikale reis langs funk, opzwepende melodieën, rollende beats en vooral dikke baslijnen.

Turntable For Two is een DJ formatie gevormd door Jacob van Poppel als zichzelf en Willem Fliers alias Wiers. Beide heren ontmoetten elkaar in 2012 achter de decks in Bibelot Poppodium Dordrecht waar al na de eerste tonen blijkt dat er een dikke muzikale klik is. Na diverse vinylavonden besluiten de heren naast solo ook gebroederlijk de turntables te delen en hun gelieve techhouse sound verder te profileren.

Hun back-to-back DJ sets hebben al door menig speaker in diverse Dordtse uitgaansgelegenheden geklonken. De heren staan daarnaast regelmatig schouder aan schouder op de 078 PODCASTS feesten.
Maart 2018 brachten ze een volle Rotterdamse TOFFLER in extase. Benieuwd hoe die set klinkt?

Je hoort het terug op hun soundcloud pagina: https://soundcloud.com/turntablefortwo/turntable-for-two-instituut-10032018-live-recording-toffler-rotterdam

Benjamin Scheffe als Benjamin Deep is uitgenodigd als guest DJ tijdens deze Turntable For Two avond. Benjamins combinatie van deephouse en techhouse met een vleugje techno sluit haarfijn aan bij de sound die je mag verwachten deze avond. Check zijn sound (dj mixes én eigen tracks) op zijn soundcloud: https://soundcloud.com/benjamindeep

Het is dubbel feest want Jacob blaast, naast de nodige dansvloerklappers, ook kaarsjes uit voor zijn verjaardag. Kom het met ons vieren!

Adresgegevens
Podium Dolhuis
Dolhuisstraat 55  
3311 VE Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Alleen geopend tijdens feesten
skyline-visual