Three Identical Strangers

Three Identical Strangers

De waarheid is soms nog vreemder dan de wildste fantasie.

Bobby, Eddy en David worden geboren als een identieke drieling, maar direct bij hun geboorte worden ze gescheiden en door drie verschillende families geadopteerd. Als één van hen bijna 20 jaar later naar College gaat, wordt hij begroet alsof studenten en leraren hem al kennen. Hij ontdekt dat er een dubbelganger op school was en zo vindt hij zijn tweelingbroer terug. Dit feelgood-verhaal wordt opgepikt door de media en dan meldt zich een derde jongeman. Ze blijken een drieling te zijn. Zo ontstaat een mediasensatie, die de broers wereldwijde bekendheid brengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, zijn veelgevraagde gasten en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Maar achter deze sprookjesreünie zit ook een duister verhaal; een onvoorstelbaar geheim  dat meer mensen treft.

Three Identical Strangers lijkt in eerste instantie een feel-good verhaal à la Spoorloos, maar ontpopt zich als een ijzingwekkende thriller vol bizarre plotwensigen. In de VS werd het een instant boxoffice succes en wereldwijd een festivalhit (winnaar Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018). Een film die maar weer eens bewijst dat het echte leven vreemder kan zijn is dan de meest grote fictie.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual