Theatercollege: Mr. Gerard Spong – In Vertrouwen

Kijkje achter de schermen

In Vertrouwen is een theatercollege waarin Mr. Gerard Spong vertelt over zijn leven en carrière als een van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij zit veertig jaar in het vak en werd tot nu toe zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.

Op intrigerende wijze geeft Spong een inkijk in het functioneren van een pleitbezorger in strafzaken; zijn taakopvatting, dilemma’s waar hij mee te maken krijgt en natuurlijk de bewijsperikelen. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken.

Mr. Gerard Spong treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in College Tour, was hij een van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie Kijken in de ziel en geeft hij geregeld zijn visie op actuele gebeurtenissen in tv-programma’s als Pauw en De Wereld Draait Door. Daarnaast bracht hij meerdere (misdaad)romans uit.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual