the lion king

The Lion King

De wereldberoemde legende opnieuw onnavolgbaar verteld

Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Maar met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden groeit Simba op en leert om uit te zoeken hoe hij dat wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

Regisseur Jon Favreau leverde eerder al een spannende live-action versie af van Jungle Book. We kennen dit wereldberoemde verhaal. Maar dankzij heel innovatieve filmtechnieken creëert hij een nieuwe vorm van fictie uit oneindig veel natuuropnames. Met een grootse stemmencast, o.a. Donald GloverSeth Rogan en Beyoncé Knowles.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual