GRATIS ENTREE
www.bibelot.net

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: The Irrational Library en the ft.!

The Irrational Library
Tijdens de concerten van de Haarlemse rockband vloeien rock ’n roll en poëzie samen. Sinds de release van het album ‘Everything at All Times en All Things at Once’ speelde de band onder andere op Bevrijdingspop, Haarlem en tourde door Europa. Een avond rock ’n roll, funky en een beetje opstandig: dat is The Irrational Library!

the ft.
De leden hebben de rockband opgericht uit de vrijheid om te jammen en ze zijn vastberaden deze vrijheid te behouden. In de nummers van de the ft. is te horen dat ze aan het verkennen, verzamelen en samenvoegen zijn. Dit gebeurt zowel georganiseerd als geïmproviseerd. Verwacht het onverwachte!

Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 23:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
skyline-visual