The Elvis Concert – Christmas Edition

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en percussionist Eddie Graham, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound, met de parels uit de Elvis catalogus, waaronder natuurlijk diverse hits maar ook het werk dat minder bekend is. Samen met andere topmuzikanten en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud.

Muzikale duizendpoot dirigent Ivan Kovacevic heeft nieuwe arrangementen geschreven op de muziek van Elvis. Ivan heeft naar alle Elvis platen geluisterd, en heeft hier verrassende keuzes uit gehaald – Niet alleen de hits, maar ook soundtrack nummers en B-kantjes. Hij heeft deze songs terug gebracht tot hun essentie, en gedoopt in een sausje New Orleans, met invloeden van blues, jazz en cajun. Het resultaat is fris, vernieuwend en lekker uitdagend.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual